Vi har mange standardkomponenter

– men ingen standard løsninger!

Vi arbejder hver eneste dag for at effektivisere og optimere conveyor løsninger hos vore kunder over hele verden. Derfor kan vi tilbyde den mest intelligente og omkostningseffektive løsning til din virksomhed. Vi har en lang række basis-systemer, der bliver sammensat så dine krav og ønsker bliver indfriet – og lidt til.

Få en god sparring fra start

Hvilken type system afhænger af, hvor tunge dine emner er, hvor langt de skal transporteres, om de forskellige procesområde kræver akkumulering i f.eks. ovne og buffer-zoner eller de skal roteres før den næste arbejdsstation. Kontakt os og sammen kan vi gennemgå, hvordan vi kan løse din opgave.

Vi tilbyder også en komplet serviceaftale

Conveyor Technique leverer alle transportsystemer med en komplet IOM (installations-, drifts- og vedligeholdelsesmanual). Når du tegner en CT-serviceaftale er vi altid klar til at supportere, rådgive og afsende reservedele. 

F50 og F80 Manuel Conveyor

Manuelle conveyor-systemer anvendes til transport af emner ophængt i en trolje, som er monteret i et C-profil. For større emner bliver flere troljer bygget sammen med en underliggende traverse, hvorpå emnerne hænges op. Maksimal vægt per trolje: F50: 200 kg / F80: 800 kg.

SC Single Conveyor – SU/SD

Single conveyor er udviklet til transport af emner, der går igennem den samme proces, f.eks. male- og tørreovne. Kardan kæden kører i et C-profil, som kan køre både i vandrette og lodrette retninger. SC Single Conveyor SU/SD, maksimal belastning: 110 kg.

PF30, PF68, PF80 (Power & Free)

Power & Free conveyor systemer kombinerer kardan kæden fra en single conveyor, med ’Free’ troljer som bærer lasten.

Typiske anvendelsesområder er malelinjer, hvor emner skal transporteres til forskellige procesområder, og hvor der kræves akkumulering i f.eks. ovne og buffer-zoner. Denne type er også meget velegnet til montagelinjer.

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk