Support i verdensklasse over hele verden!

Vores kompetente medarbejdere med årelang erfaring er klar til at hjælpe dig med ethvert teknisk spørgsmål fra mekanisk prædesign, til kompliceret online fejlsøgning på alle CT-anlæg.

Produkter af høj kvalitet sikrer din produktion

Et gennemprøvet og driftsikkert produkt kombineret med stor know-how danner grundlaget for vores ingeniør- og projektstyring. Conveyor Technique’s ingeniører elsker udfordringer og gør alt for at imødekomme dine ønsker og krav bedst muligt – og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Fra den mindre manuelle linje til den fuldt automatiserede

Salgspersonale og ingeniører er med dig hele vejen fra udvikling til installation og tilbyder al den hjælp, du har brug for i de forskellige faser. Brug vores mange års erfaring med transportsystemer og vi designer dit transportsystem på den mest professionelle og omkostningseffektive måde. Conveyor Technique har agenter over hele Europa og på de forskellige kontinenter, der alle er klar til at designe en optimal transport løsning til dig. Vi løser alle opgaver fra den mindre manuelle linje til de største fuldt automatiserede og PLC styrede systemer.

Vi udvikler også specielle løsninger

Vi har udviklet et stort udvalg af CT-standardkomponenter og udvikler gerne helt nye løsninger, når der er behov for det. Det er en af de mange fordele ved at vælge Conveyor Technique.

Vi opererer globalt og samarbejder lokalt

Vore ingeniører og samarbejdspartnere (contract managers) samarbejder dagligt med andre konstruktører og projektledere for, at optimere udviklingen og implementeringen af det nye transportsystem. Det sikrer installation, montage og idriftsættelsen bliver koordineret med evtuelle andre ændringer i produktionen eller lagerlinien, så det hele forløber med så få gener som muligt.

Få en komplet servicepakke

Conveyor Technique leverer alle transportsystemer med en komplet IOM (installations-, drifts- og vedligeholdelsesmanual). Når du tegner en CT-serviceaftale er vi klar til at supportere, rådgive og forsende reservedele.

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk