Conveyor Technique PF30 (Power & Free)

Power & Free conveyor systemer kombinerer kardan kæden fra en single conveyor, med ’Free’ troljer som bærer lasten.

Typiske anvendelsesområder er malelinjer, hvor emner skal transporteres til forskellige procesområder, og hvor der kræves akkumulering i f.eks. ovne og buffer-zoner.

Denne type er også meget velegnet til montagelinjer.

PF30, maksimal vægt per trolje: 200 kg.

 

Conveyor Technique PF68 (Power & Free)

Power & Free conveyor systemer kombinerer kardan kæden fra en single conveyor, med ’Free’ troljer som bærer lasten.

Typiske anvendelsesområder er malelinjer, hvor emner skal transporteres til forskellige procesområder, og hvor der kræves akkumulering i f.eks. ovne og buffer-zoner. Denne type er også meget velegnet til montagelinjer.

PF68 conveyor består af to profiler, i det øverste “Power” profil løber en kardan kæde med en medbringer fastgjort i en fast deling. I det underliggende “Free” profil bliver troljen flyttet rundt i hele systemet. Kæden og troljerne er forbundet med drejelige medbringere. Forbindelsen er mulig når medbringeren forbliver i den laveste stilling og kan binde sig til troljen. Fortroljer bliver frigivet når de ankommer til et lukket akkumuleringsstop eller kører frem til en bagtrolje på en parkeret vogn foran den. Her vil medbringeren dreje opad, og blive frigivet fra fortroljen.

PF68 akkumuleringsstoppene har et minimum af bevægelige dele, og er derfor lette at vedligeholde.

Akkumuleringssystemet og akkumuleringsstoppene sikrer, at troljerne bliver udløst øjeblikkeligt fra kardan kæden, hvilket gør det muligt for dem, at stå i en buffer på 30°, 45°, 60°, 90°, 120° eller endda lineære.

Vi designer hurtig og effektiv transport

Det omkostningseffektive og modulopbyggede PF68 system med kædedeling, kapacitetoptimering, vognstørrelse samt akkumuleringslængder er blot nogle få, af de parametre vi designer for, at opfylde dine krav og ønsker til effektiv og hurtig transport.

PF68 systemet bliver drevet af én eller flere elektrisk kontrollerede drivstationer. Systemet kan designes med flere forskellige kædesystemer og skiftespor, for at styre troljerne til mange forskellige bestemmelsessteder. Det sikrer en optimal fleksibilitet.

Et kodningssystem gør det muligt for den enkelte trolje at aktivere skiftespor m.v., og styringssystemet sikrer at troljen kommer igennem det valgte procesområde til det rigtige stop/buffer plads.

Er disse funktioner vigtige for dig og din produktion? – så er PF68 den rigtige løsning for dig.

PF68, maksimal vægt per trolje: 200 kg.

 

Conveyor Technique PF80 (Power & Free)

Power & Free conveyor systemer kombinerer kardan kæden fra en single conveyor, med ’Free’ troljer løbende i et separat profil, der bærer emnerne.

Typiske anvendelsesområder er malelinjer, hvor emner skal transporteres til forskellige procesområder, og hvor der kræves akkumulering i f.eks. ovne og buffer-zoner. Denne type er også meget velegnet til montagelinjer.

Transporterer op til 6.000 kg i op til 250° varme

Slidstærk, kraftig og i stand til at modstå selv de mest krævende forhold, med op til 6.000 kg nyttelast. PF80 conveyor består af to profiler, i det øverste “Power” profil løber en kardan kæde med en medbringer fastgjort i en fast deling. I det underliggende “Free” profil bliver troljen flyttet rundt i hele systemet. Kardan kæden og troljerne er forbundet med et låsesystem, og akkumuleringsmekanismen er integreret i troljen. Når den forreste trolje når akkumuleringspladen, eller et lukket akkumuleringsstop, aktiveres akkumuleringsmekanismen som frigør troljen fra medbringeren i kardan kæden. Akkumuleringspladen på PF80 troljen og akkumuleringsstoppene sikrer, at troljerne bliver udløst øjeblikkeligt fra kardan kæden, hvilket muliggør dem at stå i en buffer på 30°, 45°, 60°, 90°, 120° eller endda lineære.

Det omkostningseffektive og modulopbyggede PF80 system produceres med kædedeling, stor kapacitet, flere vognstørrelser samt variable akkumuleringslængder. Dette er blot nogle af de få parametre, vi designer for at møde kundens krav og ønsker til en effektiv produktion.

PF80 systemet bliver drevet af én eller flere elektrisk kontrollerede drivstationer. Systemet kan designes med flere forskellige kædesystemer og skiftespor, for at styre troljerne til mange forskellige bestemmelsessteder. Det sikrer en optimal fleksibilitet.

Et kodningssystem gør det muligt for den enkelte trolje at aktivere skiftespor m.v. og styringssystemet sikrer, at troljen kommer igennem det valgte procesområde til det rigtige stop/buffer plads.

Er disse funktioner vigtige for dig og din produktion? – så er PF80 den rigtige løsning for dig.

PF80, maksimal vægt per trolje: 800 kg.

Kontakt os – vi kender mulighederne!

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk