Floor Conveyors

Gulv conveyors eliminerer behovet for en stålkonstruktion, da den er fastgjort til det eksisterende gulv. Gulv conveyors bliver brugt til såvel montagelinjer som malerlinjer og i kombination med robotter. Typen findes i både Power & Free med akkumulering, men også i en mere omkostningseffektiv version i fast indgreb.

Alle vore produkter har en bred vifte af tilbehør til rådighed, som f.eks. skiftespor, løfteanordninger, akkumuleringsstop, transfer enheder og drejestationer. På grund af modulopbygningen, kan vores systemer kombineres på utallige måder. Vi kombinerer vores standardkomponenter med specialdesignede løsninger efter behov. Faktisk er vores mest værdifulde “produkt” vores evne til at give vores kunder en meget professionel sparring og projektering baseret på mange års erfaring med alverdens løsninger.

FSC Floor Conveyor

Gulv conveyors bliver brugt til såvel montagelinjer som malerlinjer og i kombination med robotter. Vores Floor Single Conveyor indeholder de samme komponenter og muligheder som den overhængende Single Conveyor.

FSC, maksimal belastning: 15 kg

FT350 Power & Free

Gulv conveyors bliver brugt til såvel montagelinjer som malerlinjer i kombination med robotter. Tilgængelig i Power & Free med akkumulering, men også i en mere omkostningseffektiv version med fast indgreb. Det omkostningseffektive og modulopbyggede FT350 system er lavet specifikt for at imødekomme kundens krav. Kædedeling, kapacitet, vognstørrelse samt akkumuleringslængder er blot nogle få parametre vi designer for at opfylde vore kunders krav og ønsker. Systemet kan designes med flere forskellige kædesystemer og skiftespor for, at styre troljerne til flere forskellige bestemmelsessteder. Det giver en optimal fleksibilitet.

Jet Conveyor

Jet Conveyor bruges til at transportere produkter fra en etage og til en anden og fortsætte transportlinien. Der er et centralt kontroldisplay på siden af JC700 transport der viser transportdata på en grafisk overskuelig måde og to mindre paneler på hvert etage, hvorfra transportøren kan betjenes. Vi har implementeret en simpel og effektiv trip-wire nødstopmekanisme for at forhindre skader. Kvalitets komponenter som sensorer og pneumatiske dele leveres af anerkendte firmaer som SEW, Festo og Siemens. Jet-Conveyor kan emnerne i op til 4 meter pr. minut, og den maksimale vægt af enkeltprodukt er 120 kilo.

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk