En stor del af Conveyor Technique succes er, at uanset hvad vi gør – så gør vi det rigtigt. Det har gennem årene resulteret i installation af langt mere end 1.000 transportanlæg over det meste af verden.

Vi designer løsningen præcis til dit transportbehov

Vi har gennem alle årene samlet en stor mængde erfaring og know-how fra alle dele af produktions- og lagervirksomheder, så vi kan tilbyde den mest intelligente og omkostningseffektive løsning til din virksomhed.

Det betyder vi anvender et bredt udvalg af CT-standardkomponenter og udvikler nye løsninger, hvis der er behov for det. Størrelsen af transportanlæg kan være lige fra det mindre manuelle anlæg til de helt store automatiserede og PLC-styrede transportsystemer med mange linieføringer, rotationer, ventestationer med mere.

Et godt samarbejde sikrer den bedste løsning

Vore ingeniører og samarbejdspartnere (contract managers) samarbejder dagligt med andre konstruktører og projektledere for, at optimere udviklingen og implementeringen af det nye transportsystem. Det sikrer installation, montage og idriftsættelsen bliver koordineret med evtuelle andre ændringer i produktionen eller lagerlinien, så det hele forløber med så få gener som muligt.

Gennemprøvet kvalitet og høj sikkerhed

Conveyor Technique kører over hele verden som samlebånd, lagersystemer, malekabiner og mange andre barske steder i op til 2500 C. Vi indbygger altid den højst mulige sikkerhed.

God service og driftsikkerhed 

Alle CT-agenter har velassorterede reservedelslagre og veluddannede serviceteknikere, der altid er klar til at hjælpe. Vi leverer altid en IOM (installations-, drifts- og vedligeholdelsesmanual) samt naturligvis tilbyder en komplet servicepakke, der minimerer risikoen for driftstop.

 

Kontakt Conveyor Technique – always moving forward … 

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk