Nyt Conveyor Technique med samme navn og lokation

Siden Conveyor Technique startede tilbage i 1993 har der været vækst i både omsætning og nye markeder, men desværre satte Covid-19 en stopper for både ordretilgang og egenkapital. Nu er virksomheden genetableret med en ny ejerkreds, bestyrelse og kapitalstruktur og størstedelen af medarbejderne er genansat, så Conveyor Technique igen kan levere de optimale conveyorløsninger i højeste kvalitet med den velkendte service.

Fødselsdag

1. november 2019 fejrer Conveyor Technique 26 års fødselsdag.

Vi styrker organisationen

Samme dag styrker vi organisationen yderligere ved ansættelse af :

SUPPLY CHAIN MANAGER, Emil Næs-Jørgensen, der tidligere har arbejdet i store Internationale koncerner indenfor området.

PROJECT DEPARTMENT MANAGER, Steffen Sørensen, der har en meget bred erfaring ,og har arbejdet de seneste måneder i CT.

AFTER SALES MANAGER, Silke Teichmann, der tidligere har arbejdet indenfor området hos en kollega i branchen.

Vi glæder os over denne styrkelse af organisationen, som en forberedelse til vores videre rejse i CT. 

Nyt hoveddomicil

Conveyor Technique flytter sit hoveddomicil i Næstved den 1. juli 2019 til et andet industriområde i sydbyen. Conveyor Technique har vokset støt gennem de sidste 25 år og skiftet adresser flere gange efterhånden som virksomheden voksede. I det nye hoveddomicil kan vi samle alle aktiviteter og produktioner under samme tag. Dette vil lette arbejdsgange og være en stor fordel for både medarbejdere og forretningsforbindelser.

Conveyor Technique er i en transformationsproces

For at møde fremtiden har vi ændret navnet fra Converyor Teknik til det nye internationale navn Conveyor Technique, og samtidig præsenterer vi det nye logo og dette nye website. 
Conveyor Technique er klar til at tilbyde skræddersyede conveyor løsninger globalt til glæde for såvel nye som eksisterende kunder – we move forward…

 

Ny Jet transportør JC700

Den nye Jet Conveyor bruges til at transportere produkter fra en etage og til en anden og fortsætte transportlinien. Der er et centralt kontroldisplay på siden af JC700 transport, der viser transportdata på en grafisk overskuelig måde og to mindre paneler på hvert etage, hvorfra transportøren kan betjenes. Vi har implementeret en simpel og effektiv trip-wire nødstopmekanisme for at forhindre skader. Kvalitets komponenter som sensorer og pneumatiske dele leveres af anerkendte firmaer som SEW, Festo og Siemens. Jet Conveyor kan emnerne transporteres i op til 4 meter pr. minut, og den maksimale vægt af enkeltprodukt er 120 kilo.

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk