Conveyor Technique har leveret tekniske løsninger siden 1993

Siden Conveyor Technique startede tilbage i 1993 har der været vækst i både omsætning og nye markeder, men desværre satte Covid-19 en stopper for ordretilgangen. Nu er virksomheden genetableret med en ny ejerkreds og bestyrelse, så Conveyor Technique igen kan levere de optimale tekniske conveyorløsninger i højeste kvalitet med den velkendte service.

Nyt hoveddomicil

Den 1. juli 2019 flytter Conveyor Technique fra sit nuværende hovedkontor i Næstved, Danmark, til nye lokaler i et andet industriområde i den sydlige del af byen. Conveyor Technique er vokset støt gennem de sidste 25 år og har flyttet flere gange efterhånden som pladsbehovet voksede. I vores nye hoveddomicil vil alle aktiviteter og produktion blive samlet under ét tag. Det vil effktivisere arbejdsgange og gavne både vores medarbejdere og vores forretningsgange betydeligt.

Conveyor Technique gennemgår i øjeblikket en transformationsproces
For at imødekomme vores fremtidige behov har vi ændret vores navn fra Conveyor Teknik til det nye internationale navn Conveyor Technique og præsenterer også vores nye firmalogo og denne nye hjemmeside.

Conveyor Technique er klar til at tilbyde skræddersyede transportørløsninger globalt til gavn for både nye og eksisterende kunder – vi går videre…

Ny Jet transportør JC700

Den nye Jet Conveyor bruges til at transportere produkter fra en etage og til en anden og fortsætte transportlinien. Der er et centralt kontroldisplay på siden af JC700 transport, der viser transportdata på en grafisk overskuelig måde og to mindre paneler på hvert etage, hvorfra transportøren kan betjenes. Vi har implementeret en simpel og effektiv trip-wire nødstopmekanisme for at forhindre skader. Kvalitets komponenter som sensorer og pneumatiske dele leveres af anerkendte firmaer som SEW, Festo og Siemens. Jet Conveyor kan emnerne transporteres i op til 4 meter pr. minut, og den maksimale vægt af enkeltprodukt er 120 kilo.

Conveyor Technique A/S · Danmark · Telefon +45 5573 3400 · sales@ctas.dk